PANDHY’S™ SugarEase sucromer: de ontharende suikerfilm

PANDHY’S™ SugarEase sucromer: de ontharende suikerfilm is een uniek en innovatief product van de welbekende suikerfabrikant PANDHY’S™. De nieuwe ontharende suikerfilm combineert de zachtheid en doeltreffendheid van almachtige suiker met het gemak en de eenvoud van filmhars.

Het grootste productvoordeel van de SugarEase: er is geen extra opleidingsvereiste. Elke schoonheidsspecialiste krijgt bij haar basisopleiding de ontharingstechniek aangeleerd. Voor deze nieuwe suikerfilm is een aparte opleiding dus niet nodig. De vertrouwde ontharingstechniek kan worden gehanteerd, wel wordt deze suikerfilm aangebracht zoals de handtechiek: tegen de haargroeirichting in.

De SugarEase geschikt voor elk type haar: de film grotendeels is samengesteld uit natuurlijke suikermoleculen (glucose en fructose) kan deze film dieper in de haarschacht indringen. Hierdoor is hij doeltreffend bij zeer korte haartjes, stugge stoppels, donshaar of kortom elk haar ongeacht de textuur. Eveneens geschikt voor elk huidtype en -zone: van de meest gevoelige huiden tot de gevoeligste zones. De SugarEase firm is hypoallergeen.

Ten slotte wordt deze behandeling minder pijnlijk ervaren. De suikerfilm is uiterst flexibel en kleeft niet aan levende huidcellen waardoor de klant de ontharing een stuk minder pijnlijk ervaart dan ontharingen met bijvoorbeeld wax.

“Zeer mooie resultaten! Zelfs de kortste geschoren haren maken geen kans.”

“Fijne suiker, gemakkelijk in gebruik. Haren komen er goed uit. Huid voelt heerlijk zacht na de behandeling.”

“TOP PRODUCT! veel minder pijnlijk dan de andere suikers (mezelf full bikini gedaan) wat een verschil! Die geur alleen al! En dan de gouden glitters… Alle zintuigen worden geprikkeld!”

“Super handig voor ontharingen van het gelaat en wenkbrauwmapping. Werkt preciezer dan anders suikers.”